diumenge, 10 d’abril del 2011

Un altre bureo a València. I ja en van tres!



Divendres passat, després de la presentació del tercer disc que dediquem a les músiques tradicionals de la Canal, la gent de la Colla Brials i els amics que ens vulgueren acompanyar vam fer un mosset, que com no podia ser d'una altra manera, acabà convertint-se en un bureo espontani en la plaça Santa Úrsula de València, a esquenes de les Torres de Quart.

La gent que hi passava quedava sorpresa davant de la festota que estàvem fent allí, però va haver-hi alguns que es van atrevir a valsar i fer algunes mudances de ball amb la nostra música

Un grup de supermoderns van estar-se allà al nostre costat, al.lucinats, bocabadats, corpresos... però al remat van sucumbir davant la força especial de les nostres cançons de dos rombos i van començar a imitar les passadetes que els endimoniats balladors estaven executant.

Els més "IN" de tota València que passaven per allí es devien estar pensant si això era l'ùltima tendència. A poc que fem un bureo allà dos o tres voltes més, les peculiars tribus urbanes i la variopinta fauna nocturna valenciana estarà ballant la Carraspera. Segur.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment impressionant,emocionant. Se'm posen els pèls com a escàrpies. Sent no haver estat.
Santi A.B.

Anònim ha dit...

Xe , aixo no s'hi val . En toni ,pandereta i en joanvi em van dir que s'en anaveu i que no farieu res mes , ... Trampa .
Esta me la apunte .
Saluts de lliria i espere que siguen un exit les publicacions de tot tipus de material de recull de tradicions .

Anònim ha dit...

Super fans!!!!!!

Carles

Amparo ( La Pandereta) ha dit...

Vic, no et podia dir que no fariem res més, perquè ningú ho sabia.Tenien presa per tancar la Bene i fora és va decidir. Així que la pròxima volta has d'estar fins al final.
Espere que la pròxima siga el més aviat possible.ciao

alex ha dit...

Va ser un magnífic final de vetllada... jo crec que tots sabiem que algo semblant passaria... era una bona concentració de folklòrics per metre quadrat... i ho vam passar molt bé!!! La pròxima?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...