diumenge, 21 de novembre del 2010

Morts a canyades!

Són quasi les tres i mitja de la matinada. Morts, destroïts, desfets, però feliços... La festota ha estat genial.

A Castelló, una quarentena de persones van disfrutar de la mostra de folklore i del viatge musical al llarg del territori valencià a través dels diversos gèneres tradicionals. En una sala amb capacitat per 100 persones semblava poca gent, tot i que aquesta mitja entrada ha sigut un èxit comparat amb anteriors edicions del cicle Encants. Pocs però ben avinguts, que es notava que estaven a gust, molt a gust. A ressenyar l'absència dels membres dels grups de dansa local... Es coneix que a la gent no li acaba d'interessar la cosa, fora de l'entaulat. Una decepció personal...

En acabant, hem anat a sopar a Gilet. Quina alegria! Al local no hi cabia una agulla. El casal de la falla era grandíssim però no n'hi havia prou lloc... Després, amb la panxa ben plena, ha començat tímidament el nostre concert que ha acabat transformat en un autèntic bureo, gràcies als balladors que havien vingut de Sagunt, València, Albacete, Alginet, Alcàsser, Llíria, Aldaia, Paterna... Hem fet eixir a ballar fins i tot al senyor alcalde, qui ha demostrat un bon sentit del ritme a l'hora de ballar una jota en el ball del canut.

La gent ha al.lucinat quan quatre espontanis han begut vi de la bóta mentre els cantàvem el "Garlandín". Especialment emotiu ha sigut la celebració de l'aniversari de les nostres amigues Lola Ledesma i Trini Carballo. En comptes de cantar-los nosaltres allò del "happy birthday to youuuuuuu", han estat elles les qui ens han regalat uns preciosos cants d'estil, amb els versos de Josemi Sànchez. També els mestres Apa i Teresa ens han obsequiat amb una mostra de valencianes.
Després de més de dos hores tocant sense descans, enganxant unes peces amb altres, la festa s'ha acabat amb ganes de més. El dia 18 de desembre, el MUSIT n'organitzarà la pròxima. Ja falta menys!

3 comentaris:

Toni GM ha dit...

Moltes gràcies, amics i amigues, perquè amb la vostra presència convertiu cada bureo de la Colla Brials en una autèntica festa

Lola ha dit...

Enhorabona per l'actuació d'anit,amb "doblete" .Gràcies a vosaltres, per fer-nos passar una estona tan agradable,fent que hi participem tots de la festa.Cert,no vau cantar l'aniversari feliç.

Anònim ha dit...

No entiendo por qué el título de esta web está escrito en valenciano e inglés y se omite el castellano, lengua ésta en la que se expresan históricamente muchas comarcas valencianas como el Alto Palancia, El Valle de Ayora o La Canal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...