diumenge, 21 de novembre del 2010

Moltes gràcies, Josemi

Fa anys que coneixem Josemi Sànchez: un treballador infatigable per la dignificació de la música tradicional i la nostra cultura més enllà dels tòpics, dels estereotips i dels prejudicis. Ell és en part responsable de l'èxit de la Colla Brials, perquè des del principi ha confiat en nosaltres i ha cregut en les nostres propostes, perquè des del primer dia ha copsat el significat més profund del nostre treball.  Gràcies, amic i mestre.

Per a la Colla Brials va ser tot un honor que Josemi i el seu soci, Miquel Claramunt, pensaren en nosaltres per a la inauguració del MUSIT, eixa aula-museu que està cridat a ser el referent musical del món dels sonadors tradicionals. Compartir escenari amb els músics més consagrats de Catalunya, Euskal Herria, l'Aragó i el País Valencià ens va pujar molt i molt l'autoestima.  I, anit, dos mesos més tard, Josemi va tornar a confiar en nosaltres, i per partida doble. Primer a Castelló, al cicle Encants, i després al segon concert organitzat pel  MUSIT a Gilet.

Ho vam passar molt bé. Ho tinguérem fàcil. Bon soparot, bon vi, bons dolços, bona gent i moltes ganes de fer festa i de disfrutar-la en bona companyia. Avui, Josemi ens ha enviat aquest email:

Amb set lletres i un accent
les GRÀCIES vos he versat
per treballar de valent
per fer del cant amistat
i per crear bon ambient

Moltíssimes gràcies per la vostra dedicació. Vos mereixeu un monument tots els brialers i coneguts que féu del folklore una passió que encomana les ganes de viure. Ha estat una jornada inoblidable. El rigor més formal de l'actuació al Museu de BBAA de Castelló i l'alegria del bureo a Gilet. Endavant i fins la propera.
El ti Cosemi
Pd.: estic emocionat recordant la imatge de Baldomero (amb tota la seua edat i bonhomia) que m'ha demanat el DVD de Castelló tot diguent-me que ja li'n queden poques com estes. Pense que persones com ell no deurien marxar mai d'aquest món.  La versada i el text els pots penjar al blog si  et ve de gust.
   I a mi m'ha vingut de gust, perquè precisament Josemi sempre ho fa tot amb molt de gust. GRÀCIES, DE NOU: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...