dissabte, 13 de novembre del 2010

Cicle Encants. Encantats!

Des de fa diversos anys, l'amic Josemi Sànchez coordina un interessant cicle de músiques ibèriques de tradició oral al  Museu de Belles Arts de Castelló. Per eixe cicle han passat unes propostes magnífiques, insuperables, de categoria, fresques, autèntiques, de primera mà... Menorca, Euskadi, Eivissa, Castella, Aragó, València... Un producte tan selecte només ens el podria oferir una persona com Josemi, un autentic "gourmet" musical. Per "Encants" ha passat el bo i millor de la música tradicional. Com a mostra podeu vore i sentir aquest romanç de Cantàbria interpretat al REBEC  per Miguel Cavadieco.

Si us ha agradat podeu gaudir quasi tot el concert al Youtube.

Malauradament, com sol passar en aquest món de la música nostra, aquest cicle no ha estat gaire publicitat, i l'afluència de públic ha estat discreta, encara que sempre ha comptat amb la presència constant d'un grup de fidels seguidors. És una autèntica oportunitat per conéixer coses que mai no ixen en la tele i seria una llàstima que la gent no l'aprofitara.

El cicle Encants d'enguany començà el proppassat dissabte 23 d'octubre amb música d'Eivissa i Formentera, amb Toni Pou i Jordi Serapio, qui ens van presentar la flaüta i el tamborino, les castanyoles i les xeremies de les Illes Pitiüses.

El 20 de Novembre,  a les 20h, la Colla Brials proposarà un recorregut pels gèneres tradicionals al llarg de diverses comarques de País Valencià.

El cicle conclourà  el 18 de desembre amb la potent veu d'Apa i la insuperable qualitat del seu cant d'estil.

Nosaltres hi estem encantats! I tu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...