dissabte, 19 de gener del 2013

La Colla Brials torna a Barranda


Com ja vam fer el 2010, el darrer diumenge de gener estarem en la "Fiesta de las Cuadrillas" de Barranda. Els organitzadors de la festa, que enguany s'ha vist en perill per les retallades econòmiques, ens han convidat de nou.

Barranda és la Meca dels aficcionats a la música i al ball tradicional. Com a mínim, cal anar-hi una volta en la vida. Allí hi descobreixes que el folklore és viu i ben viu, malgrat els intents d'alguns de donar-lo per acabat i finit. Murcians, manxecs, andalusos i valencians s'encarreguen des de fa 35 anys de deixar ben claret que la nostra música perviu també allunyada dels muntatges artístics i conserva una salut vigorosa a peu pla, davall dels entaulats.

Les agrupacions  murcianes convidades enguany seran les de  Caravaca de la Cruz, Aledo, Cuesta de Gos, Campo de San Juan, el Sabinar y Calar de la Santa, Fuente Álamo, Patiño, Purias i Barranda. D'Albacete hi haurà la Ronda de los Llanos. Des de Màlaga vindrà la Panda de Verdiales Los Romanes. I des de terres valencianes, la nostra Colla.

Si voleu descarregar-vos el programa oficial en PDF, amb tots els actes del cap de setmana, cliqueu ací. Si voleu més informació sobre aquesta festa, cliqueu en aquest enllaç.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...