dissabte, 20 de juliol del 2013

Mô n'anem d'estiu

Companys i companyes, l'estiu ja està ací i després d'un curs "folklòric" tan llarg, hi ha ganes de fer vacances. Tanmateix, ara que fa caloreta aprofitem per animar-vos que participeu a les danses, balls plans, bureos i festetes que s'escampen de dalt a baix de la nostra geografia.

Dimecres passat vam fer el nostre darrer assaig de la temporada. Ens va cundir molt la faena. En primer lloc, vam tindre la visita de la gent de Diputació de València que ens va enregistrar per fer un  documental sobre instruments tradicionals. Allí vam estar explicant la nostra manera de sonar guitarres, guitarrons, bandúrria, llaüt, octavilla, i els nombrosos instruments de percussió: castanyetes, ferrets, pandereta, rascadors, morter, canya badada... Quan el vídeo estiga disponible, us avisarem. Després vam voler provar una gravadora digital i vam intentar enregistrar algunes peces. Es tractava de trobar una bona combinació de micros, i una bona col·locació de músics per tal d'aconseguir un so de qualitat. 

Malauradament, la primera peça que vam interpretar no s'ha gravat per una mala combinació dels tres micros que teníem. Això sí, ací podeu sentir les altres dues que vam enregistrar:
 

I abans de marxar de vacances, us convidem a totes i a tots a vindre a ballar demà diumenge a Aldaia. A les 20h es faran les danses amb dolçaina i tabal, i després de sopar muntarem un bon bureo perquè balleu fins que us vinga de gust. Us esperem al col·legi "Platero y yo", a la zona del mercat.

Bones vacances!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...