divendres, 26 de novembre del 2010

Xica, posa la tele, que eixim per Canal 9!

A la final va ser que sí. A la final Canal 9 s'ha presentat en casa nostra i ens va gravar durant més de dos hores i mitja. Una parelleta de TVV, Sílvia i Manolo,  es van interessar per les nostres propostes. Hem de confessar que després del contacte amb estos professionals de la "nostra" tele, hem hagut de revisar alguns dels nostres estereotips. Val, ho confessem obertament. Esperàvem una autèntica "cacauà", i vam tindre una grata sorpresa: vam trobar un càmera de Quart de Poblet amb molt bones idees i una atenta entrevistadora de ment oberta que va copsar l'essència de les nostres respostes. Molt d'agrair que no et pregunten només per quatre bovades i tòpics. I una reflexió en veu alta: és una llàstima que els bons professionals valencians hagen de patir la infàmia d'uns mals administradors... Mereixem una tele pública de qualitat, i la podríem tindre si no fóra per qui ja sabeu.
La llàstima és que d'eixes dues hores i mitja de gravació, només s'han emés uns tres minuts i mig. Però, ja sabem que el temps en la tele és or. I més val això que una punyada en els morros.

Si no vau poder vore'ns ahir, podeu fer-ho ara i ací. Només cal que cliqueu  aquest enllaç. Si no us abellix vore tot el vídeo, estem cap a la meitat, més o menys...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...