dimarts, 16 de novembre del 2010

Els que van als bureos agarren vicis...

Fa dies que no m'ho puc traure del cap. Quin disgust, Marededéu santa, quin batistot tan gros! En el darrer bureo en què vam participar hi hagué un comentari que no puc oblidar. Com un cuc em fusa. Com un corcó em forada. Ai, Senyor!

Algú, en plena efervescència entre ball i ball, en vore tantíssima gent que s'havia aplegat a la plaça de Lope de Vega, i contrastant amb les sentides i notades absències d'alguns aficcionats, va recordar que hi ha qui pensa que anar al bureos és perjudicial, per la senzilla raó que els que hi van AGARREN VICIS.

Al principi, no ho entenia. Agarrem vicis? Vicis? Vicis de què? No tenia gaire sentit, això. Devien voler dir açò:

Toni i Amparo agarrant bicis...

Hahahahaha. Crec que la cosa anava per un altre lloc. I ben mirat, és cert: tenen tota la raó. Un es passa tot l'any assajant les refinades coreografies del mestre, i va estos folkloròpates i en una o dos cançonetes, cosa de cinc o set minuts, ho llancen tot a perdre.

És veritat. Però només cal vore el següent vídeo per a entendre que quan ja estàs VICIAT, tot va sobre rodes. Sí, sí, sí, volem molts bureos per a agafar molts VICIS. El folklore és un assumpte molt seriós. Per això, nosaltres ens ho prenem amb molt d'humor. No?



1 comentari:

Anònim ha dit...

M'encanta la vostra manera de fer folklore. Agarreu tots els vicis que vos dóne la gana, pero no dixeu de fer que tots ens viciem un poquet també.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...