dimecres, 17 de novembre del 2010

Els Caballer, quins cavallers!

Volem felicitar els germans Caballer, amics nostres amb qui compartim aquesta dèria incurable del folklore, per ser els guanyadors dels cinqués Premis Onda Cero Sagunto  en la modalitat dedicada a Cultura, en l'edició 2010. S’ha tingut en compte la trajectòria dels quatre germans per a convertir la música tradicional valenciana en un so imprescindible en les celebracions del Camp de Morvedre.
L'acte de lliurament de premis es realitzarà el pròxim 30 de novembre, a les 20 hores als Jardins de Mar Blau de Canet d’En Berenguer.

El goig de veure reconeguda la impagable tasca d'aquests infatigables germans, que des de fa quasi 30 anys estan treballant per la dolçaina,  també ens fa recordar que hui ens hem de sentir tots feliços: la nostra música tradicional ha estat públicament guardonada i reconeguda. Gràcies als Caballer ens "reconciliem" un poquet amb els mitjans de comunicació. Uff, ja pensava que només premiaven futbolistes, tenistes i pilots.

En el tercer disc de la Colla Brials  els nostres amics saguntins van gravar dues peces que podeu sentir ací mateix. Es tracta d'una diana d'Énguera i de les danses de Navarrés. Si voleu conéixer-los millor ací podeu entrar a la seua pàgina.

Enhorabona, amics!

1 comentari:

anguileta ha dit...

¡¡¡Enhorabona!!! Es mereixen això i més...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...